Archanděl Ariel se skupinou bytostných při své činnosti

Drazí přátelé,

přeji všem krásné jaro a posílám léčivé energie (terapie) bytostných skupin pro všechny tři roviny (tělo-duše-duch) při své činnosti s pohybem záření ve stvoření. Z četných osobních dopisů a mého blízkého okolí se zájmem o zakreslení bytostných jak božských, andělských, tak přírodních jsem uznala v rámci mé duchovní činnosti občas některé zveřejnit a o prožitky se s Vámi podělit. Snad síla vyzařování naplní boží záměr nejen pro děti, vždyť i každý dospělý má v sobě vnitřní dítě, které je hravé. "Buďte, jako děti a vejdete do království nebeského" Ježíšova slova. A kdo v království nebeské na zemi nevěří, nemůže jej dle Božího zákona ani žít.


Nejprve bych ráda pro lepší pochopení napsala kdo jsou bytostné a malí bytostní ve stvoření a jaký je vlastně jejich úkol. Začnu u bezbytostného Jádra a tím je Bůh. Všechna Jeho energie vyzařování ve stvoření jsou božím pláštěm (bytostné) a stupňují se sílou Jeho Světla udržování kruhů a jejich ochlazováním až do hmotného stvoření. Nejvýše u trůnu božího jsou Trůnové (Strážci), Elohim, Prastvoření, Mocnosti, Cherubíni, Serafíni, Archandělé, andělé, víly, elfové, gnómové, zvířata, bytostní - nejmenší skřítci všeho druhu. Možná hned u mnohých vyvstane otázka a kde je Člověk-Homo sapiens-člověk moudrý?, tedy lidský duch. Správně by měl být zařazen o stupeň níže pod andělské bytosti, zatím ale některé duše vidím, jako hosty ve stvoření, dokud se správně nezařadí do proudu boží vůle. I ti nejmenší tvorečkové konají boží vůli, např. skřítci kořínci se nám občas smějí, že musíme o všem přemýšlet, než něco pochopíme. Oni prostě "vědí", že musí hnát stonek ke Světlu, jinak zahynou.


Každý člověk má svůj vlastní virtuální svět a proto vnímá (prožívá) vše dle svého stupně vědomí - záření a tak i může tuto zář předávat svému okolí svým darem s dispozicemi od našeho Stvořitele. Přeneseme tedy do Světla darovaného okruhu mého poslání v Akaších a to rovnou k činnosti Archanděla Ariela, který miluje všechny bytosti ve stvoření a posiluje se silou své "pečetě" na hrudi nejen lidského ducha ke zdravému prosazení se pro hodnotnou záležitost např. ochrana v přírodě, duchovní vzdělání, očista duše..aj. Stará se také o přísun každodenní čisté, ranní rosy v celé přírodě a vládne, neboli má zodpovědnost pro chod všech čistých pramenů a vod na naší planetě. Vyšší bytostná skupina Sedmikrásek rozhazuje závoj posilující energie pro růst těchto překrásných, drobných květinek-malá víla. Je až k neuvěření, jakou sílu mají tyto drobné květinky ve skupině, možná proto také mi byl pro nás tento živoucí děj předložen. I když na ně někdo šlápne, okamžitě se vztyčí a vibrují si své. Tento půvabný kvítek je nejen krásný, ale i léčivý pro vnitřní užívání průchodu dýchacích cest (plíce-svoboda), čištění organizmu, do salátu (minerály, třísloviny, silice), ozdoby, také odvary na vnější obklady pokožky (její pěstění), zánětů a pod. No a nakonec zde máme starý růžový keř, zvaný též "psí růže". Pro takovou vzácnou příležitost navštívila malou vílečku v květince panna z ostrova růží, aby jí posílila v období května v její důležité činnost otevírání poupátek a vítání včelky pro přínos nektaru z květinky. Je to tak překrásný pohyb v přírodě milí přátelé, že mi až srdce plesá. Ale abychom nezapomněli na léčivé účinky malé růžičky a jejího šípku, tak ještě doplním, že se používala za starého Říma proti vzteklině. Lupínky květů se mohou podávat v nálevu, ozdoba jídel, šípkový čaj obsahuje vitamíny, blahodárně působí na močové cesty (záněty), pročišťuje ledviny a posiluje proti jarní únavě. V podstatě celá odrůda květů růží (symbolu lásky) se vyznačuje silným antivirovým a omlazujícím účinkem. Musím se přiznat, že nejkrásnější vhledy mám v horských oblastech, kde nejsou lidé, protože i obydlené domy a zahrady jsou plné bytostných podle "nátury ducha" jejich majitelů. Např. u jedné mé známe hudebnice v horské chalupě je plný dům bytostných hudebníčků, kteří mi na dobrou noc vždy hrají ukolébavku.-), to jen pro zajímavost. Nu, a co ještě dodat, snad, že to už asi bude zatím stačit a tak přeji všem příjemný duchovní prožitek s hudebním doprovodem, kliknutím zde.


Srdečně k Vám Daniela