Léčivá síla květin

V tomto vrcholném období květenství se milí přátelé dnes zaměříme na skrytou léčivou sílu květin. Každá květinka, strom, keřík, potůček mají své řídící neviditelné bytosti v přírodě, jako my lidé máme neviditelnou duši a ducha. Tento charakter v každé květině i u člověka se projeví jak svým fyzickým vzhledem, tak i svými specifickými vlastnostmi, kterými disponují. Dnes jsem pro Vás vybrala květinky ,,Stračku modrofialovou, pivoňku červenou“ a jejich víly. S oběma jsem prožila neskutečné zážitky a proto bych se ráda s vámi o ně podělila v této terapii. Přece jen živoucí prožitek má větší sílu a opravdovost, než nějaké domněnky - nepochopení.

Nejdříve bych se asi měla zmínit, že jakákoliv vyslaná láska k živoucí bytosti, ať již je to člověk, zvíře, nebo rostlina, strom, kámen nám zpětně posílá rovněž specifickou sílu lásky svého působení na zemi. Začnu hned květinkou „Stračkou modrofialovou“ a její vílou, kterou jsem zachytila na níže uvedeném obrázku. Tato energie zmíněné květiny na nás silně působí v oblasti mentální a nervové v okolí šesté čakry (oči, čelo, spánková část mozku, intuice). Záleží, jak tuto energii přijímáme. Pokud květině vyšleme kdykoliv lásku, ať již je to před rokem, či ve chvíli, kdy potřebujeme posilu v mentální a myšlenkové sféře, pošle nám náležitou ochranu. Zázrakem se jakoby vše zharmonizuje. Ochrana se týká ataků od lidí, kteří k nám vysílají nenávist, či svojí zášť způsobenou egoismem a nedostatečným pochopením našeho konání a tvořivé činnosti. V současnosti obzvlášť působí a sílí dávné proroctví „Co je skryto, ve světle bude odkryto, neboli odhaleno.“ Někdy až člověk žasne, když se projeví v tomto světle osoba, která v sobě k nám chová nenávist po léta o které jsme si mysleli pravý opak. A ještě si dovolím připomenout slova Ježíše a vlastní zkušenost: “Milujte své nepřátelé a neublíží vám ani na těle, ani na duši.“

Přiblížíme si ještě působení „Pivoňky červené“ se zlatým středem a její vílu. Tento prožitek se odehrál rovněž na Karlově mostě, jako u výše uvedené květinky. Před několika lety mně navštívila paní, která viděla různé rohaté příšery z astrálu a nemohla se těch halucinací zbavit. Druhý den jsme se obě vydaly na procházku po Karlově mostě a po chvilce jsem našla u jedné sochy ležet poupě pivoňky. Jakoby mi říkala: „Vem si mně domů.“ Pivoňky jsem vždy milovala zvláště na zahrádce u mé babičky. Když jsme se vrátily, květinku jsem dala do vody na stoleček, kde spala paní, která mně navštívila. V duchu si říkám, jakou asi má vílu tato květina. Naladím se tedy na jemně hmotnou sféru a vidím tam poletovat příšerky kolem hlavy nemocné paní. Velice rázně jsem vyslovila, že u květiny by měla být víla a ne takové příšerky (myšlenkové útvary bojácných lidí). Najednou ze zlatého středu červené pivoňky začala vyzařovat zlatavá spirála a všechny ty obludy pohltila. Paní se ráno probudila a cítila se být lehčí a hlavně zbavená svých nepěkných představ. Samozřejmě tomuto zázraku předcházely modlitby k Ježíši a panence Marii s prosbou o pomoc. Je třeba vždy naslouchat vnitřnímu hlasu svého srdce.

Na obrázku je ještě pro potěšení zakreslený datel, který se vyznačuje, jako doktor stromů a malý pivoňkový elfík na hlemýžďovi, který rozhodně nikam nespěchá. Tolik k mým živoucím prožitkům s květinami na obrázku. Nesmí také chybět poletující motýlci, kteří nám symbolizují čisté myšlenky. Zmíním ještě mantru, pro ty, kteří se nedovedou zbavit sami svojí mentální silou špatných myšlenek. „Pane Ježíši Kriste, pomoz mi prosím přeměnit všechny mé špatné myšlenky ve všeobjímající boží lásku.“ Skutečně to funguje, ale je třeba to stále opakovat a samozřejmě věřit, že se nám dostane náležité pomoci.

Nu, co dodat, snad už jen ze srdce všem popřát krásné prázdniny, hodně láskyplných prožitků v přírodě se sluníčkem a vodou, která nás vždy tolik osvěží v těchto horkých dnech.

Srdečně k vám Daniela